Loading...
Bag:(0)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Privacy Policy

Privacyverklaring

Lampenmaken.nl acht de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van haar website van essentieel belang. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Lampenmaken.nl houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Verwerking van persoonsgegevens

Lampenmaken.nl legt persoonsgegevens van jou vast ten behoeve van het aangaan en uitvoeren van bestellingen. Daarnaast gebruiken we deze gegevens om je te informeren over voor jou relevante producten en diensten. Als je inzage wilt in je persoonsgegevens en/of daarin een wijziging wilt aanbrengen of als je informatie over onze producten of diensten niet langer wilt ontvangen, kun je dat aan ons doorgeven via mail (info@lampenmaken.nl) of door een brief te sturen naar Lampenmaken.nl, De Marsjes 49, 7447 BZ Hellendoorn.

Gebruik van cookies

Onze website plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een computer worden opgeslagen. Deze cookies worden gebruikt om de website van Lampenmaken.nl beter te laten functioneren, gebruiksvriendelijker te maken en het bezoek van de website te monitoren. Er kunnen geen persoonsgegevens uit cookies worden herleid. We vinden het belangrijk dat je weet welke cookies onze website plaatst, hoe ze werken en voor welke doeleinden ze worden gebruikt.

Welke cookies kun je verwachten op de website?

Functionele cookies

Functionele cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van Lampenmaken.nl, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen op je account en je voorkeuren te onthouden. Deze gegevens slaan we op, tot je klant wordt of je cookies verwijdert. We gebruiken deze gegevens niet voor het doen van aanbiedingen.

Analyse cookies

Wij gebruiken website-analysetool Google Analytics om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers door middel van rapportages en analyses. We kunnen hiermee bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers er op de website zijn (geweest) en welke pagina’s (veel) worden bezocht. Dankzij deze kennis kunnen we onze sites steeds verder verbeteren en optimaliseren. Daarnaast maken deze cookies het mogelijk om testen uit te voeren op de website om het gebruiksgemak te verhogen.

Marketingdoeleinden: Tracking cookies van onze adverteerders

Deze cookies geven inzicht via welke andere sites een bezoeker op de website is gekomen. Dankzij deze cookies kunnen we onze partnersites (affiliates) eerlijk belonen voor hun bijdrage aan een eventuele verkoop. De cookie van een partnersite wordt verwijderd na maximaal 30 dagen. Zonder deze cookies kunnen we onze partnersites niet meer eerlijk belonen. Zelf merk je hier weinig van.

Naast bovengenoemde doeleinden kunnen andere externe partijen hun cookies meegeven. Veelal worden deze gebruikt door de partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe zij hun diensten kunnen presenteren. Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube en 'like'-knoppen van sociale media-sites als Twitter en Facebook.

Verwijderen cookies

Indien gewenst kun je cookies uitzetten via je browser, maar houd er wel rekening mee dat een deel van de functionaliteit van onze website eventueel niet beschikbaar kan zijn en dat het kan voorkomen dat je geen gebruik kunt maken van onderdelen van Lampenmaken.nl.

Geplaatste cookies kun je zelf verwijderen omdat deze op jouw computer zijn opgeslagen. Uitleg over het aanpassen van de instellingen van jouw browser vind je onder ‘Help’ in de toolbar van de meest gebruikte browsers.

Tevens verwijzen we je naar www.youronlinechoices.com. Je kunt hier per specifieke aanbieder gebruik maken van de "opt-out"-mogelijkheid (afmeldoptie) zodat cookies van die specifieke aanbieder niet langer worden toegestaan.