Loading...
Bag:(0)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Over ons

Bij Lampenmaken.nl is alles te koop om je eigen lamp te ontwerpen en te maken. Onze missie is om de beste en meest trendy lampmaterialen in onze shop te presenteren. Omdat we het zo leuk vinden om het eeuwenoude ambacht van lamp maken met jou te delen en het niet verloren gaat. Daarom vind je hier niet alleen een compleet assortiment producten, maar ook tips, trucs, inspiratie en innovatie. Zodat een lamp na het surfen op onze website geen geheimen meer voor je heeft.

Duurzaam werken

Wij proberen zo duurzaam mogelijk te werken, alhoewel dat soms lastig is. Lampmaterialen moeten namelijk op de eerste plaats veilig zijn. Wij gebruiken daarom alleen CE goedgekeurde materialen. Daar hoort pvc, metaal en rubber helaas bij. Wel zorgen we zo veel mogelijk voor milieuvriendelijke alternatieven zoals strijkijzersnoer met linnen en katoen. Ook recyclen we zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen en gebruiken we natuurvriendelijke kantoorartikelen. Wees dus niet verbaasd als je je bestelling aantreft in een tweedehands doos.

Lees meer in ons blog en neem eens een kijkje in onze Hoe kan ik artikelen, boordevol tips en trucs. Wil je meer over ons weten? Neem gerust contact met ons op:

Contactgegevens

Lampen Maken

De Marsjes 49

7447 BZ Hellendoorn

tel: 06-30402223

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 15.00 uur

info@lampenmaken.nl

Bezoekadres:

Voordamweg 7 (glazen deur)

7447 CA Hellendoorn

(Alleen op afspraak)

KvK: 54332036