Loading...
Bag:(0)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

EIGEN ONTWERP OP STOF PRINTEN

EIGEN ONTWERP OP STOF PRINTEN

Je kunt bij ons je eigen lampenkap cover laten printen. Je kunt iets tekenen en scannen, een foto gebruiken of met een tekenprogramma een dessin ontwerpen. Alles is mogelijk. We hebben stof op maat voor alle lampenkap pakketten. De stof is een heel dun kunststoffen canvasachtig materiaal. Het werkt als volgt:

Stap 1 Bestel eigen ontwerp stof

Wanneer je een lampenkap pakket koopt kun je kiezen voor de optie "Eigen ontwerp stof". Vink het vakje aan en volg de rest van het bestelproces. 

zelf lampenkap ontwerpen

Stap 2 Ontwerp je lampenkap

Na ontvangst van je betaling krijg je van ons via de mail een template toegestuurd in JPEG formaat. Hiermee kun je zelf aan de slag met het ontwerp van het textiel voor je lampenkap met Adobe Photoshop of een ander programma dat ontwerpen met pdf templates toestaat. De kwaliteit is bij voorkeur 300 dpi. Mail je ontwerp naar ons toe. Dat kan een EPS of een PDF zijn. JPEG kan ook, mits de maten in millimeter (mm) correct zijn. Minder dpi of kleiner formaat zorgt voor een slechtere afdruk en minder mooie print. De levertijd van het eigen design is 4-10 werkdagen na ontvangst van je ontwerp. 

Heb je een foto of plaatje en weet je niet hoe je dit op het template kan krijgen? Mail ons en we helpen je tegen een kleine vergoeding. 

eigen ontwerp lampenkap 20cm rond

Stap 3 Plak de stof op het lampenkapfolie

De stof ontvang je samen met je lampenkap pakket via de post. Plak het op het folie volgens de werkbeschrijving uit het pakket. Met een lamineertool kun je het materiaal extra strak op het lampenkap folie plakken. 

wandlamp met eigen logo

Stap 4 Zet de lampenkap in elkaar

Volg verder de instructies uit je lampenkap pakket en je eigen ontwerp lampenkap is klaar. 

lampenkap met logo ontwerpen

Hulp nodig? Neem contact met ons op. 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.